aa gent kwekkers club brugge fans keren zich tegen

aa gent club brugge flickr

aa gent club brugge    flickr

Club verliest met 2-3 van AA Gent | Club Brugge

Club Brugge heeft op eigen veld met 2-3 verloren van AA Gent en mag daardoor de titeldroom definitief opbergen. Ruud Vormer kon tot twee keer toe een achterstand ongedaan maken, maar in de slotfase bezegelde Raman het lot van Blauw-Zwart.

Club gaat met 2-3 onderuit tegen AA Gent | Club Brugge

Club Brugge heeft de oefenwedstrijd tegen AA Gent met 2-3 verloren. Blauw-Zwart kwam al vroeg op voorsprong via Youssouph Badji, maar Gent maakte meteen gelijk via een strafschop van Niangbo. Kort voor de rust scoorde Niangbo opnieuw, maar Badji maakte bij het begin van de tweede helft meteen gelijk.

Club Brugge - KAA Gent | Club Brugge

AA Gent won met 2-3 bij Club Brugge in een oefenwedstrijd ...

Club Brugge heeft in de aanloop naar de bekerfinale tegen Antwerp een oefenwedstrijd verloren tegen AA Gent. De nummers 1 en 2 uit de stand van de voorbije competitie maakten er vooral in het ...