noa lang goal en assist en bas dost goal helpen club

club brugge verslaat genk topper

club brugge verslaat genk  topper

CLUB - GENK (JPL2021) | Club Brugge

Club Brugge heeft de topper tegen KRC Genk met 3-2 gewonnen. Blauw-Zwart kwam al vroeg op voorsprong via Bas Dost, maar Ito en Toma keerden de situatie nog voor de rust om. Na de pauze drukte Club de Limburgers volledig weg en pakte het dankzij goals van Vormer en Mechele een verdiende overwinning. Club loopt zo twaalf punten uit.

GENK - CLUB (JPL2021) | Club Brugge

Club Brugge heeft de topper op Genk met 1-2 gewonnen. Blauw-Zwart begon sterk en kwam halfweg de eerste helft op voorsprong via Hans Vanaken. Na de rust kreeg Genk twee penalty’s: Dessers miste de eerste, maar Bongonda trapte de tweede wel binnen. In de slotfase scoorde Youssouph Badji de 1-2 en bezorgde Club zo de drie punten.

Club Brugge-Genk (24-01-2021) - Voetbal International

Bekijk alles rondom de wedstrijd Club Brugge-Genk (24-01-2021) (3-2)

Club Brugge vs. Genk - 24 januari 2021 - Soccerway

Club Brugge 3 - 0 Zulte-Waregem Bekijk gebeurtenis: 12/03/21: PRL: Sporting Charleroi 20 : 45: Club Brugge 15/03/21: PRL: Gent 20 : 45: Club Brugge 21/03/21: PRL: Club Brugge 13 : 30: Antwerp 03/04/21: PRL

Club Brugge - RC Genk: 3 - 2 (24 januari 2021) - FCUpdate.nl

Statistieken en uitslag van de Pro League wedstrijd Club Brugge - RC Genk: 3 - 2 (24 januari 2021)