aanvaller lang met twee doelpunten van waarde voor club

doelpunt club brugge op stvv onterecht afgekeurd focus

genk en club brugge houden elkaar evenwicht

genk en club brugge houden elkaar  evenwicht

Bekijk de (wereld)goals uit Club Brugge - RC Genk en de ...

Bekijk de (wereld)goals uit Club Brugge - RC Genk en de andere matchen Junya Ito (RC Genk) schittert met een subliem hakje op het terrein van Club Brugge. zo 24 januari 2021 23:59

CLUB - GENK (JPL2021) | Club Brugge

Club Brugge heeft de topper tegen KRC Genk met 3-2 gewonnen. Blauw-Zwart kwam al vroeg op voorsprong via Bas Dost, maar Ito en Toma keerden de situatie nog voor de rust om. Na de pauze drukte Club de Limburgers volledig weg en pakte het dankzij goals van Vormer en Mechele een verdiende overwinning. Club loopt zo twaalf punten uit.

Bekijk de goals uit Genk - Club Brugge (1-2) | Jupiler Pro ...

Bekijk de goals uit Genk - Club Brugge (1-2) zo 01 maart 2020 23:03. Jupiler Pro League KRC Genk Club Brugge jpl goals voetbal. taal- of schrijffout opgemerkt? Bekijk meer coronavirus.

KRC Genk - Club Brugge | Club Brugge

club brugge Club staat met 30 punten op de tweede plaats in het klassement en telt drie punten minder dan competitieleider KRC Genk. Blauw-Zwart behaalde een vlotte 4-0 zege tegen KV Oostende in het Jan Breydelstadion na treffers van Siebe Schrijvers (2x), Hans Vanaken en Wesley Moraes.

GENK - CLUB (JPL2021) | Club Brugge

Club Brugge heeft de topper op Genk met 1-2 gewonnen. Blauw-Zwart begon sterk en kwam halfweg de eerste helft op voorsprong via Hans Vanaken. Na de rust kreeg Genk twee penalty’s: Dessers miste de eerste, maar Bongonda trapte de tweede wel binnen. In de slotfase scoorde Youssouph Badji de 1-2 en bezorgde Club zo de drie punten.