genk en club brugge houden elkaar evenwicht

genk en club brugge houden elkaar  evenwicht

nieuws krc genk ladies

Club Brugge - KRC Genk: het verslag | Club Brugge

Club Brugge - KRC Genk: het verslag. Blijdschap voor en passie tijdens de wedstrijd. Club - Genk was een statement van Blauw-Zwart. Blik hier mee terug op de wedstrijd! Related articles. Onder de loep - Racing Genk. 2 jaar geleden. Reacties na #CluGnk. 2 jaar geleden.

Club Brugge-KRC Genk: 3-2 | Voetbalkrant.com

Dominant Club Brugge buigt na rust achterstand om en zet KRC Genk op twaalf punten Dennis Rosiers vanuit Jan Breydelstadion 24 Januari 2021 15:21 | 822 reacties Club Brugge-KRC Genk: 3-2

Club wint topper tegen Genk met 3-2 | Club Brugge

Club Brugge heeft op eigen veld Genk met 3-2 verslagen en houdt zo de Brugse titelhoop levend. Dewaest bracht de bezoekers al vroeg op voorsprong, maar na de pauze zorgden Vanaken, Openda en Diatta voor de totale ommekeer. Gano scoorde in de slotfase nog de 3-2, maar Blauw-Zwart hield stand. Dankzij deze zege nadert Club tot op drie punten van ...

Club Brugge KRC Genk live uitslagen - SofaScore

Club Brugge KRC Genk live uitslagen (en gratis live stream internet kijken), wedstrijdprogramma en resultaten start op 24 jan. 2021 om 12:30 GMT , in Pro League, Belgium.

KRC Genk-Cercle Brugge: 2-0 | Voetbalkrant.com

KRC Genk-Cercle Brugge: 2-0 KRC Genk zet de goede lijn voort. In een sterke eerste helft maakten de Limburgers het verschil dankzij doelpunten van Onuachu en Ito.