speeldag    kern club brugge

serieuze opsteker voor club brugge voor partij tegen

zware rellen na club brugge antwerp krijgen een staartje

Speeldag 11 - 2017 - A-kern | Club Brugge

Club Brugge heeft op eigen veld Antwerp verslagen met 1-0. Saulo Decarli scoorde tien minuten voor de rust het enige doelpunt van de partij. Dankzij deze overwinning loopt Blauw-Zwart al acht punten uit op eerste achtervolger Charleroi. Door de rode kaart van Limbombe op Oostende moest Ivan Leko noodgedwongen wisselen.

Speeldag 16 - 2017 - A-kern | Club Brugge

Club Brugge heeft na een bloedstollende wedstrijd met 3-2 gewonnen van Zulte Waregem. Mechele en Wesley maakten tot twee keer toe een achterstand ongedaan en in de slotminuten zorgde Limbombe met een heerlijke knal voor de beslissing. Club startte met dezelfde elf als vorige week tegen Waasland-Beveren.

Speeldag 17 - 2017 - A-kern | Club Brugge

Club Brugge krijgt maar geen voet aan de grond en moet al drie doelpunten maken wil het de drie punten meenemen naar Brugge. 43' Eupen krijgt eerst een penalty, maar de overtreding van Nakamba op Leye was wel degelijk buiten de zestien. De video ref kwam goed tussen en Visser kwam op zijn beslissing terug. 37'

Speeldag 12 - 2017 - A-kern | Club Brugge

CLUB BRUGGE. Na de verdiende 1-0 zege tegen Antwerp trekt Club met veel vertrouwen naar Genk. Een verschroeiend afstandsschot van Laurens De Bock werd met moeite van de doellijn gekeerd door Corryn, maar Saulo Decarli was attent gevolgd en kon de 1-0 op het scorebord schieten.

Speeldag 29 - 2017 - A-kern | Club Brugge

CLUB BRUGGE – EMMANUEL DENNIS Emmanuel Dennis speelde zich de voorbije weken positief in de kijker bij Blauw-Zwart. De Nigeriaanse aanvaller speelde met veel inzet en techniek tegen Waasland-Beveren en KRC Genk en bekroonde zijn invalbeurt tegen Standard met de verdiende 1-1 voor Club.