kv mechelen hield revelatie uit handen van krc genk en

kv mechelen club brugge augustus club brugge

kv mechelen club brugge  augustus  club brugge

KV Mechelen - Club: de Club Facts | Club Brugge

Club is al 10 duels met KV Mechelen ongeslagen. In de laatste 4 uitmatchen in Mechelen won Club telkens. Vorig seizoen won het er met 0-5 dankzij doelpunten van Diatta, Diagne (2x), Schrijvers en Vanaken. Bovendien verloor Club slechts 1 keer in de laatste 15 uitmatchen: de 2-1 nederlaag bij OHL in oktober.

KV Mechelen Club Brugge live uitslagen - SofaScore

KV Mechelen Club Brugge live uitslagen (en gratis live stream internet kijken), wedstrijdprogramma en resultaten start op 17 dec. 2020 om 19:45 GMT , in Pro League, Belgium.

Club Brugge - KV Mechelen | Club Brugge

Club Brugge heeft zijn derde oefenwedstrijd met ruime 6-0 cijfers gewonnen van KV Mechelen. Blauw-Zwart was vooral in de eerste zestig minuten baas en leidde bij de rust al met 4-0 dankzij twee goals van Okereke, een kopbal van Badji en een stifter van Diatta.

Club Brugge - KV Mechelen: de Club Facts | Club Brugge

Club Brugge - KV Mechelen: de Club Facts. Na 2 uitmatchen op rij in de competitie speelt Club nog eens een thuismatch. KV Mechelen is te gast op Jan Breydel. Lees hier alle Club Facts voor de wedstrijd van zaterdagavond! Unibet - Nummer 1 in verantwoord spelen ...

KV Mechelen vs Club Brugge - donderdag, december 17, 2020 ...

Liveverslag van KV Mechelen vs Club Brugge donderdag, december 17, 2020 op MSN sport